Halloween (nieuwe datum)

Halloween (nieuwe datum)

Op vrijdag 25 oktober organiseren wij een halloweentocht, Voor alle kinderen van buurtvereniging Oranjeplein. (Dit is een andere datum dan oorspronkelijk op de kalender ivm overlap met Halloween Molenberg) 
Dus kom verkleed en probeer zoveel mogelijk snoep te verzamelen. LET OP: alleen aanbellen bij de huizen in buurt waar een lampje of kaarsje brand!
We beginnen om 19.00u en verzamelen bij Thijs Harink, Julianastraat 18. De echte durfallen gaan aansluitend nog door een super spannende spookstraat (vergeet niet je laarzen aan te doen).

Vind je jezelf te oud om mee te doen met de spooktocht, maar lijkt het je wel leuk om anderen aan het schrikken te maken? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar bestuur@bvoranjeplein.nl met je idee voor de spooktocht. Iedereen die meehelpt met de spooktocht maakt kans op een leuke prijs!

Ook als je geen bijdrage kunt leveren of niet mee wilt doen, alle leden zijn van harte welkom om vanaf 20.30 een drankje te nuttigen, bij familie Hulsen, Dorpstraat 140. Vriendjes of vriendinnetjes zijn ook welkom, en kunnen voor 2 euro per persoon meedoen, voor leden is deelname gratis.  Opgeven kan tot 18 oktober via dit formulier.

Attentie voor alle bewoners:
Vindt u het leuk als de kinderen ook bij u aan de deur komen? Laat dan op vrijdagavond 25 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur een kaarsje of lampje zichtbaar branden (wel afgeschermd zodat er geen kleding kan ontbranden).
 
De kinderen uit de buurt weten dan dat ze bij u mogen aanbellen en om snoep mogen vragen. Het is natuurlijk het allerleukste als u het huis en misschien uzelf een beetje griezelig maakt.
 
Attentie voor alle deelnemers:
Zorg dat je een fluoriserend hesje aan hebt.

Over de auteur

Peter Valent administrator